| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martin Navrkal
Site Admin

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:38 am Předmět: Nový web Recepty.cz |
|
|
Milí uživatelé,
Stejně jako Vy během léta rozhodně nezahálíme, naopak, pomalu se blížíme do cíle se zbrusu novým webem Recepty.cz. V první řadě se můžete těšit na nový neokoukaný design. Pro představu zveřejňujeme alespoň náhled nové úvodní stránky.
Nejdůležitější novinky se ale týkají hlavně funkčnosti webu a protože jich je poměrně dost, budeme Vás s nimi seznamovat postupně zde ve fóru a také v rubrice zajímavosti. Nový web si zde budete moci vyzkoušet a otestovat ještě před jeho spuštěním.
Jak se Vám líbí nový design?
Za veškeré Vaše podněty a připomínky budeme vděčni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Google
AdSense

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:38 am Předmět: Placená reklama, kliknutím na reklamu podpoříte stránky Recepty.cz |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 3:35 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mne, zda na novém Recepty.cz uvažujete o lepším vyhledávání, po kterém tu brečíme už cca 3 roky..... Vyhledávání podle více ingrediencí by lépe umožnilo nevkládat již uveřejněné recepty (alespoň u těch lidí, kteří se o to snaží a nejprve musí ztratit spoustu času při prohledávání desítek receptů, aby si ověřili, zda je jejich recept již uvěřejněn) nebo najít kýžený recept.
Jinak nový vzhled se mi docela líbí, zatím ale nemohu říct, jak bude funkční, jak si na něho přivyknu a tak.....
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Navrkal
Site Admin

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | Zajímalo by mne, zda na novém Recepty.cz uvažujete o lepším vyhledávání, po kterém tu brečíme už cca 3 roky..... Vyhledávání podle více ingrediencí by lépe umožnilo nevkládat již uveřejněné recepty (alespoň u těch lidí, kteří se o to snaží a nejprve musí ztratit spoustu času při prohledávání desítek receptů, aby si ověřili, zda je jejich recept již uvěřejněn) nebo najít kýžený recept.
Jinak nový vzhled se mi docela líbí, zatím ale nemohu říct, jak bude funkční, jak si na něho přivyknu a tak.....
Simča S. |
Určitě, upravené vyhledávání bude největším novým přínosem. Kromě vyhledávání podle ingrediencí , bude možno hledat i podle mnoha dalších kritérií (obtížnost, doba přípravy, země, vaše individuální preference atd..) O nových funkcích vyhledávání napíšeme souhrnně podrobněji v další zprávě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
Wooow , tak to vypadá hoooodně dobře!!!!!
Simča _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladia
VIP člen

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 8:42 am Předmět: Re: Nový web Recepty.cz |
|
|
Pěkné, těším se na nové funkčnosti a propojení všech služeb jako je galerie a fórum. Snad se to tady znovu rozjede  _________________ Lada |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Severová Miroslava
Autor

Založen: 21.1.2009 Věk: 55 Příspěvky: 489 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: út červenec 20, 2010 8:59 am Předmět: |
|
|
I mě se to zatím vzhledově líbí Uvidíme jak to bude fungovat A budeme se muset znova přihlašovat a nebo všechny nás zde přihlášené přetáhnete do nového všetně fotoalb A co chat, doufám že bude Moc by mě chyběl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Navrkal
Site Admin

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Severová Miroslava napsal: | I mě se to zatím vzhledově líbí Uvidíme jak to bude fungovat A budeme se muset znova přihlašovat a nebo všechny nás zde přihlášené přetáhnete do nového všetně fotoalb A co chat, doufám že bude Moc by mě chyběl  |
Jsme rádi, že se Vám nový vzhled líbí. Přihlašovací údaje zůstanou stejné jako doposud, navíc se sjednotí napříč celým webem. To znamená že budete mít jedno universální přihlášení a ne zvlášt pro recepty, diskuzní fórum a fotogalerii.
Veškeré diskuze i chat zůstanou zachovány. Fotogalerie již nebude odděleně od zbytku webu, ale fotky se přesunou k jednotlivých receptům a do rozšířené sekce Rady a tipy. U receptů bude totiž nově možnost přidat větší množství fotek. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MirkaSev
Autor

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Martin Navrkal napsal: | | Severová Miroslava napsal: | I mě se to zatím vzhledově líbí Uvidíme jak to bude fungovat A budeme se muset znova přihlašovat a nebo všechny nás zde přihlášené přetáhnete do nového všetně fotoalb A co chat, doufám že bude Moc by mě chyběl  |
Jsme rádi, že se Vám nový vzhled líbí. Přihlašovací údaje zůstanou stejné jako doposud, navíc se sjednotí napříč celým webem. To znamená že budete mít jedno universální přihlášení a ne zvlášt pro recepty, diskuzní fórum a fotogalerii.
Veškeré diskuze i chat zůstanou zachovány. Fotogalerie již nebude odděleně od zbytku webu, ale fotky se přesunou k jednotlivých receptům a do rozšířené sekce Rady a tipy. U receptů bude totiž nově možnost přidat větší množství fotek. |
Tak jak to tak čtu, zatím tleskám uvidíme co realita a těším se  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Navrkal
Site Admin

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 1:34 pm Předmět: Nové vyhledávání |
|
|
Milí uživatelé!
Dnes Vám představíme nové možnosti vyhledávání, díky kterému bude práce s novým webem rychlejší a pohodlnější.
Co se příliš nezmění je katalogu receptů, ve kterém se recepty třídí do kategorií a podkategorií.
Dlouho očekávanou novinkou je vyhledávání podle neomezeného počtu ingrediencí, stačí zadat potraviny, které máte doma a zobrazí se Vám recepty obsahující tyto ingredience.
V sekci pokročilé vyhledávání bude možné vyhledávat recepty podle mnoha kritérií například podle obtížnosti, doby přípravy nebo známky receptu.
Nově zavedeme vyhledávání také podle země původu, pokud dostanete chuť na exotickou kuchyni nebo francouzské speciality jejich hledání se Vám tím značně zjednoduší.
Další novinkou bude chytrý průvodce, ten vám dá pár jednoduchých otázek a na základě Vašich odpovědí najde nejvhodnější recepty.
Úplnou novinkou bude i "rychlé vyhledávátko", které umožní snadno a rychle hledat podle kritérií: ingredience, doba přípravy, obtížnost a země původu. Bude ovšem interaktivnější než klasické vyhledávání a zároveň v něm bude fungovat našeptávač.
Už teď je změn mnoho a to jsme teprve na začátku, další informace očekávejte opět ve fóru a v sekci zajímavosti.
Budeme rádi za jakékoliv vaše podněty a názory, jak se Vám nové funkce líbí.
S pozdravem Recepty.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 11:59 am Předmět: |
|
|
DOBRÁ PRÁCE!!!!!!!!!
Jen co jsem tu týden nebyla,koukám ....To vypadá super ale.
Vyhledávání receptů vypadá,že bude hračkou.Doufám,že nezmizí možnost vyhledávat dle autora receptu.Protože jsou zde vynikající kuchaři a kuchařky,podle kterých jsou recepty se zaručenými výsledky,kteří nepodceňují popis surovin a přípravy,jsou v tomto pohledu důslední a co se týče receptů jako takových, jsou vyzkoušené a vždy se povedou.
Co se týče přihlašování,je naprosto super,že se lze přihlásit jen jednou a je přístup ke všem funkcím a možnostem.
Možnost přidávat více fotek k jednomu receptu je také moc fajn.
Měla bych jen jedno přání,netuším,zda-li to bude vůbec možné ohledně zatížení systému.Kapacita fotogalerie.Zde bych uvítala zvýšení kapacity alb,bez nutnosti zmenšování fotek.Vím,že se tak ušetří kapacita alba,ale zabírá to docela čas při zmenšování,který lze využít jinak.Jasně ,že se tak zamezuje např. i krádežím fotek ,navyšuje se tak počet vkládaných fotek atd.Je to jen okrajová věc.To jen kdyby to šlo.
Dále,co se týče možnosti vkládat do diskusních příspěvků fotky ,které lze jen z webu.Uvítala bych možnost vkládat fotky z vlastního disku PC.To jen pro vlastní roztažnost.
Nevidím tu ale jednu věc a to je ,,Moje recepty"tu využívám jako správu pouze svých receptů.Tato možnost mít vlastní evidenci svých receptů je na těchto stránkách ojedinělá.Eviduju si v ní mnou úpravené recepty či zapisuji poznámky k receptům atd.Je to super věc a bylo by škoda tuto možnost nemít.Ne všechny mé recepty jsou uveřejněné,protože jsou např.duplicitní a liší se třeba jen maličkostí.
Je vidět,že nové pojetí stránek dalo spoustu práce a času.Klobouk dolů.
 _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Navrkal
Site Admin

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Pája S napsal: | DOBRÁ PRÁCE!!!!!!!!!
Jen co jsem tu týden nebyla,koukám ....To vypadá super ale.
Vyhledávání receptů vypadá,že bude hračkou.Doufám,že nezmizí možnost vyhledávat dle autora receptu.Protože jsou zde vynikající kuchaři a kuchařky,podle kterých jsou recepty se zaručenými výsledky,kteří nepodceňují popis surovin a přípravy,jsou v tomto pohledu důslední a co se týče receptů jako takových, jsou vyzkoušené a vždy se povedou.
Co se týče přihlašování,je naprosto super,že se lze přihlásit jen jednou a je přístup ke všem funkcím a možnostem.
Možnost přidávat více fotek k jednomu receptu je také moc fajn.
Měla bych jen jedno přání,netuším,zda-li to bude vůbec možné ohledně zatížení systému.Kapacita fotogalerie.Zde bych uvítala zvýšení kapacity alb,bez nutnosti zmenšování fotek.Vím,že se tak ušetří kapacita alba,ale zabírá to docela čas při zmenšování,který lze využít jinak.Jasně ,že se tak zamezuje např. i krádežím fotek ,navyšuje se tak počet vkládaných fotek atd.Je to jen okrajová věc.To jen kdyby to šlo.
Dále,co se týče možnosti vkládat do diskusních příspěvků fotky ,které lze jen z webu.Uvítala bych možnost vkládat fotky z vlastního disku PC.To jen pro vlastní roztažnost.
Nevidím tu ale jednu věc a to je ,,Moje recepty"tu využívám jako správu pouze svých receptů.Tato možnost mít vlastní evidenci svých receptů je na těchto stránkách ojedinělá.Eviduju si v ní mnou úpravené recepty či zapisuji poznámky k receptům atd.Je to super věc a bylo by škoda tuto možnost nemít.Ne všechny mé recepty jsou uveřejněné,protože jsou např.duplicitní a liší se třeba jen maličkostí.
Je vidět,že nové pojetí stránek dalo spoustu práce a času.Klobouk dolů.
 |
Vyhledávání podle autora receptu určitě zůstane. V tom vyhledávacím formuláři je to pod položkou Kuchař. Dokonce bude možné na novém webu si nastavit svoje oblíbené kuchaře, a pak budete upozorňována, kdykoliv váš oblíbený kuchař přidá nový recept.
Funkce "Moje recepty" zůstane také zachována. Nově se bude jmenovat "Moje kuchařka" a bude umožnovat administrovat si svoje soukromé i veřejné recepty. Blíže Vám představíme toto v dalších zprávách zde v diskuzi.
Co se fotogalerie týče, jak jsem již psal výše, samostatná sekce Fotogalerie již dále exsitovat nebude. Stávajcí fotky se přesunou ke konkrétním receptům a do sekce Rady a tipy a bude možno nahrávat k nim větší množství i nezmenšených fotek. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ivana Samcová
Kuchař

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Změny vypadají velice dobře. Jsem moc ráda, že bude vše pod jedním přihlášením, tak, jak to je dosud, to mi nevyhovuje. Výběr z více surovin, atd... Opravdu se těším až to začne. Přeji vám, ať se vše vydaří. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladia
VIP člen

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 1:28 pm Předmět: |
|
|
Možnosti vyhledávání jsou super. Možná jsem to přehlédla, ale bude se moci vyhledávat i přímo ve vybrané podkategorii?
A kdy vypustíte novou verzi úplně do světa (jestli to není tajné)  _________________ Lada |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Navrkal
Site Admin

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Ladia napsal: | Možnosti vyhledávání jsou super. Možná jsem to přehlédla, ale bude se moci vyhledávat i přímo ve vybrané podkategorii?
A kdy vypustíte novou verzi úplně do světa (jestli to není tajné)  |
ano bude možno procházet klasický katalog jako doposud i vyhledávat samostatně ve vybraných kategoriích.
Web bude spuštěn po důkladném otestování betaverze, do kterého bychom rádi zapojili i vás a všechny skalní uživatele  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že jsem "skalní uživatel" a těším se na testování!!!!! Zatím tak, jak to popisujete, to bude moc pěkné!!!! _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|