| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lucie Trpkošová
Site Admin

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 2:38 pm Předmět: Re: Přidání fotografie |
|
|
| Ladia napsal: | Dobrý den,
dnes jsem chtěla přidat fotografii k receptu, bohužel vždy nahrávání skončilo na prázdné stránce http://rd.mf.cz/recepty.cz/ind.....site=files
Jako kdyby obrázek vůbec nebyl nahrán...
Pokoušela jsem se o nahrání ze dvou prohlížečů - Google Chrome a Internet Explorer. Nepřišel mi žádný e-mail ani o potvrzení ani o odmítnutí.
Fotografie je ve formátu .jpg, velikost 915 kB, rozměry 3500*3000 pixelů.
Kde dělám chybu??  |
Tak už jsem to zjistila, kde byl problém. Šlo o nedostatečnou paměť. Nyní je již nastavena dostatečná kapacita. Zkoušela jsem obrázek nahrát a šlo mi to, ale nechám na Vás, abyste mi pak mohla potvrdit, že je vše opět plně fuknční. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Google
AdSense

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 2:38 pm Předmět: Placená reklama, kliknutím na reklamu podpoříte stránky Recepty.cz |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladia
VIP člen

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 3:05 pm Předmět: Re: Přidání fotografie |
|
|
| Lucie Trpkošová napsal: | | Ladia napsal: | Dobrý den,
dnes jsem chtěla přidat fotografii k receptu, bohužel vždy nahrávání skončilo na prázdné stránce http://rd.mf.cz/recepty.cz/ind.....site=files
Pokoušela jsem se o nahrání ze dvou prohlížečů - Google Chrome a Internet Explorer. Nepřišel mi žádný e-mail ani o potvrzení ani o odmítnutí.
Kde dělám chybu??  |
Tak už jsem to zjistila, kde byl problém. Šlo o nedostatečnou paměť. Nyní je již nastavena dostatečná kapacita. Zkoušela jsem obrázek nahrát a šlo mi to, ale nechám na Vás, abyste mi pak mohla potvrdit, že je vše opět plně fuknční. |
Díky moc, už to funguje  _________________ Lada |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Trpkošová
Site Admin

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 3:57 pm Předmět: Re: Přidání fotografie |
|
|
| Ladia napsal: | | Lucie Trpkošová napsal: | | Ladia napsal: | Dobrý den,
Kde dělám chybu??  |
Díky moc, už to funguje  |
Výborně. Tak to jsem ráda. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
Poslal jsem fotografie k receptům na ježatá kolečka,banánky a povidlová kolečka.Doufám,že to bude v pořádku Jiří |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tereza Turková
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 5:11 pm Předmět: obrázky |
|
|
Dobrý den Jiří, zrovna na ně jdu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 5:15 pm Předmět: Re: obrázky |
|
|
| Tereza Turková napsal: | Dobrý den Jiří, zrovna na ně jdu  |
Tý brďo To byla rychlost Dík |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
...příště z větší blízkosti,že jo?!?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarka O.
VIP člen

Založen: 16.10.2007 Věk: 47 Příspěvky: 484 Bydliště: Pelhřimov
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
| recepty73 napsal: | ...příště z větší blízkosti,že jo?!?  |
Ahoj, Jiří. Chtěla jsem Ti poslat soukromou zprávu, ale když jsi téma otevřel tady...jen si dovolím pár postřehů: je lépe fotit detail jídla. Hele, mně se klepou ruce jak starýmu židovi, takže když něco fotím, vždycky to mám rozmazaný. Z toho důvodu většinou volám dceru, oni ty mladý to s tou technikou líp uměj, nebojej se toho (taky jsme byli takoví, naši se báli magneťáku a my s ním zacházeli suverénně). Takže já veřejně prohlašuju, že mám svou fotografku, já jídlo připravím a dcera fotí a vždycky fotí zblízka, má to tak 10-15 cm od talíře.
Hlavně to nevzdávej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 6:38 pm Předmět: Re: obrázky |
|
|
| Tereza Turková napsal: | Dobrý den Jiří, zrovna na ně jdu  |
3lo by to přiblížit??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tereza Turková
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 9:35 am Předmět: Re: obrázky |
|
|
| recepty73 napsal: | | Tereza Turková napsal: | Dobrý den Jiří, zrovna na ně jdu  |
3lo by to přiblížit??? |
Když na fotku kliknete tak se zvětší, je tomu tak u všech fotek receptů. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: út duben 27, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
Mám takovou prosbu či dotaz: Včera jsem nasázela pár fotografií k receptům a kromě jiného i k receptu na "Gaugeres". Dnes dopoledne mi přišel potvrzovací emil, že fotka bude vložena, ale stále tam není. Ostatní fotky, vkládané a potvrzené ve stejné době už na netu jsou. Proto se chci zeptat, zda se tato někam "nezatoulala v drátech"....
Díky
Simča _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tereza Turková
Moderátor

|
Zaslal: st duben 28, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | Mám takovou prosbu či dotaz: Včera jsem nasázela pár fotografií k receptům a kromě jiného i k receptu na "Gaugeres". Dnes dopoledne mi přišel potvrzovací emil, že fotka bude vložena, ale stále tam není. Ostatní fotky, vkládané a potvrzené ve stejné době už na netu jsou. Proto se chci zeptat, zda se tato někam "nezatoulala v drátech"....
Díky
Simča |
Dobrý den Simčo, zkuste prosím tu fotku nahrát znovu, mě se tu žádná neuložená neobjevuje, ale u receptu skutečně není. Tak to zkuste znovu a pokud se zase neuloží, zjistíme kde je chyba.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: st duben 28, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověď. Já chápu, že se někdy může něco v těch "drátech" zašmodrchat, jen mne překvapilo, že jsem jednak dostala potvrzovací emil, že jsem fotku poslala a bude prověřena a o den později i potvrzení, že prošla kontrolou a bude nahrána a PAK zmizela.... Ale klid, fodku jsem nahrála znovu, snad se to teď povede .
Díky
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tereza Turková
Moderátor

|
Zaslal: st duben 28, 2010 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | Díky za odpověď. Já chápu, že se někdy může něco v těch "drátech" zašmodrchat, jen mne překvapilo, že jsem jednak dostala potvrzovací emil, že jsem fotku poslala a bude prověřena a o den později i potvrzení, že prošla kontrolou a bude nahrána a PAK zmizela.... Ale klid, fodku jsem nahrála znovu, snad se to teď povede .
Díky
Simča |
Tak nakonec se povedlo http://www.recepty.cz/recept.a.....e=JNLMJMN5 Už se těším na další!
Přeji hezký zbytek slunečného týdne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: st duben 28, 2010 1:17 pm Předmět: |
|
|
Hurá, obrázek prorazil dráty a je tam!!!!!
Díky, Simča _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
stafl
Autor

|
Zaslal: st duben 28, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
Ještě kdyby tak prorazil na fotogalerii  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: út květen 25, 2010 7:41 am Předmět: |
|
|
OPět mám dotázek - někdy minulý týden jsem nahrála fotku k receptu "ořechová bábovka III". Fotka se mi zdála být OK, ale když jsem se tuhle koukala, jestli je u receptu, juklo na mne cosi tak hnusně tmavého, že bych ji ráda poslala znovu - lépe upravenou. Je to možné? Mám ji zadat k receptu, nebo poslat někam na e-mail????? Díky za odpověď
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Navrkal
Site Admin

|
Zaslal: út květen 25, 2010 8:40 am Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | OPět mám dotázek - někdy minulý týden jsem nahrála fotku k receptu "ořechová bábovka III". Fotka se mi zdála být OK, ale když jsem se tuhle koukala, jestli je u receptu, juklo na mne cosi tak hnusně tmavého, že bych ji ráda poslala znovu - lépe upravenou. Je to možné? Mám ji zadat k receptu, nebo poslat někam na e-mail????? Díky za odpověď
Simča |
Dobrý den, zkuste ji zadat přímo k receptu.
Martin Navrkal |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: út červen 01, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
...budko,budko,kdo v Tobě přebývá...,
už včera jsem nahrával fotky k receptům a stále nic ,
dovču si vemte,až bude teplo ...,nebo,že by choroba ?
Hezký den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: ne červen 27, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
Vkládala jsem foto k receptu "Česnekoví slimáci" a když se mi na obrazovce objevilo potvrzení o zaslání fotografie, tak bylo u receptu "Mramorová bábovka". Tak se teď bojím, kam se ta fotka vloží.... Mám ji nazvanou "Dračí zuby" a patří tedy k těm česnekovým slimákům.... Díky.....
Simča |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tereza Turková
Moderátor

|
Zaslal: po červen 28, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | Vkládala jsem foto k receptu "Česnekoví slimáci" a když se mi na obrazovce objevilo potvrzení o zaslání fotografie, tak bylo u receptu "Mramorová bábovka". Tak se teď bojím, kam se ta fotka vloží.... Mám ji nazvanou "Dračí zuby" a patří tedy k těm česnekovým slimákům.... Díky.....
Simča |
Dobrý den, je to v pohodě, fotka je u slimáků, k bábovce mi ani nic nepřišlo
Hezký den Tereza |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
Tak se moc omlouvám, ale udělala jsem chybu při vkládání fota. Uvařila jsem jídlo podle receptu "Francouzké kuře". Jenže když jsem včera chtěla vložit fotografii, zadala jsem do vyhledavače "Francouzské kuře" a aniž si přečetla recept, vložila jsem fotku. Tím se stalo, že fotka je u úplně jiného receptíku.... PROSÍM - šlo by to opravit?????????
Přeem moooooc děkuji.
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tereza Turková
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | Tak se moc omlouvám, ale udělala jsem chybu při vkládání fota. Uvařila jsem jídlo podle receptu "Francouzké kuře". Jenže když jsem včera chtěla vložit fotografii, zadala jsem do vyhledavače "Francouzské kuře" a aniž si přečetla recept, vložila jsem fotku. Tím se stalo, že fotka je u úplně jiného receptíku.... PROSÍM - šlo by to opravit?????????
Přeem moooooc děkuji.
Simča |
Dobrý den, je to tak správně http://www.recepty.cz/recept/francouzke-kure-16839 ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 9:49 pm Předmět: |
|
|
Jo jo jo, mooooc děkuji!!!!!! _________________ Všechny zdravím
Simča S. |