Zabudnuté heslo

Pravidla diskusí
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra forum.recepty.cz -> moje.recepty.cz
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Klára K.

Autor

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2009 5:41 pm    Předmět: Zabudnuté heslo Citovat

Dobrý deň. Mám na Vás prosbu. Som prihlásená na stránku Recepty cz.,už zo dva roky. Niekedy som sa prihlasovala a po ukončení odhlasovala. Dlhšiu dobu som prihlásná a mám obavy, že ak sa odhlásim, nebudem môcť prezerať napr. moje oblúbené recepty, alebo sa nedostanem Chat, lebo som zabudla heslo. Ja sa pýtam, môžete mi povedať alebo poslať nejakým spôsobom moje heslo? Budem veľmi rada, keď mi odpoviete, lebo v tomto som bezradná. Ďakujem, a prajem krásny deň. Klára Keselyova okt@salamon.sk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Google

AdSense

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2009 5:41 pm    Předmět: Placená reklama, kliknutím na reklamu podpoříte stránky Recepty.cz

Klára K.

Autor

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2009 5:42 pm    Předmět: Re: Zabudnuté heslo Citovat

Klára K. napsal:
Dobrý deň. Mám na Vás prosbu. Som prihlásená na stránku Recepty cz.,už zo dva roky. Niekedy som sa prihlasovala a po ukončení odhlasovala. Dlhšiu dobu som prihlásená a mám obavy, že ak sa odhlásim, nebudem môcť prezerať napr. moje oblúbené recepty, alebo sa nedostanem Chat, lebo som zabudla heslo. Ja sa pýtam, môžete mi povedať alebo poslať nejakým spôsobom moje heslo? Budem veľmi rada, keď mi odpoviete, lebo v tomto som bezradná. Ďakujem, a prajem krásny deň. Klára Keselyova okt@salamon.sk
Severová Miroslava

Autor

Věk: 55

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 1:31 pm    Předmět: Citovat

Klárko, a proč se při ukončování odhlašuješ Question Question Já, když chci už odejít, tak jen zmáčknu červený křížek vpravo nahoře a jsem pryč. Myslela jsem si, že když bych se odhlašovala, tak bych příště se musela přihlásit zadávat heslo, a to jak píšeš i ty bych asi hned zapomněla.Udělala jsem si ikonku - recepty - přímo na obrazovku a jen kliknu a jsem tu.I když teď asi třed 3 týdny se mi taky stalo, že to na mě chtělo abych se přihlásila, moje staré heslo nefungovalo a museli mi majitelé poslat heslo nové Wink Wink Nevím, ale asi je něco mezi nebem a zemí čemu já moc nerozumím. Wink Wink
Klára K.

Autor

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 3:23 pm    Předmět: Citovat

Mirka, je to presne tak, ako píšeš. Neodhlasujem sa, a aj keď mám ikonku na displeji, chodám cez Google a tak na recepty cz.Včera som po dlhej dobe chcela ísť cez ikonku a nemohla som sa tam dostať, lebo si žiadalo heslo a skúšala som všetko možné, na čo som si spomenula, že by som to mohla dať ako heslo a nešlo to. Neviem, či sa to dá. Vôbec mi neodpovedali. Keby tam boli Kovářoví, už by sa boli ohlásili, či sa to dá alebo nie. Ale ešte počkám. A Mirka díki za ohlas. Klára
Severová Miroslava

Autor

Věk: 55

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 6:43 am    Předmět: Citovat

Klárko, v tom případě bych poprosila majitele na jejich meilové adrese o poslání nového nebo tvého původního hesla na tvůj meil.A až budeš mít heslo, tak se přihlaš a až budeš přihlášená na hlavní stránce receptů tak teprve si udělej ikonku - tj. zmáčkneš pravou stranu myši , vybereš - vytvořit zástupce a levou stranou myši odklikneš a měla by být ikonka hotová. Mě to tak funguje a když přes tuto ikonku sem vlezu, tak už jsem přihlášená. Tu původní bych odstranila.
Klára K.

Autor

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 10:09 am    Předmět: Citovat

Mirka, Ty si zlatá. Medzičasom, mi svitlo a ja to heslo mám. Je skontrolované, takže funguje. Majitelia sa mi neohlásili, ale už mi to nevadí. Som Ti vďačná za ten rozpis, ako na ikonku. Určite si to spravím. Srdečná vďaka a krásny deň. Klára.
Lucie Trpkošová

Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2009 1:43 pm    Předmět: Re: Zabudnuté heslo Citovat

Klára K. napsal:
Dobrý deň. Mám na Vás prosbu. Som prihlásená na stránku Recepty cz.,už zo dva roky. Niekedy som sa prihlasovala a po ukončení odhlasovala. Dlhšiu dobu som prihlásná a mám obavy, že ak sa odhlásim, nebudem môcť prezerať napr. moje oblúbené recepty, alebo sa nedostanem Chat, lebo som zabudla heslo. Ja sa pýtam, môžete mi povedať alebo poslať nejakým spôsobom moje heslo? Budem veľmi rada, keď mi odpoviete, lebo v tomto som bezradná. Ďakujem, a prajem krásny deň. Klára Keselyova okt@salamon.sk

Dobrý den, pokud zapomenete heslo, popř. se chcete registrovat, a nefunguje Vám přihlášení, pak se ozvěte na info@recepty.cz. Editorka se spojí s programátorem a pošle Vám zapomenuté heslo.
Zároveň by mě zajímalo, komu jste psala, když jste uvedla, že se Vám majitelka neozvala. Recepty.cz jsou nyní pod správou Mladé fronty. Žádný email na info@recepty.cz od Vás ale bohužel nepřišel Sad
Díky za odpověď a hezký den Lucie Trpkošová
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Klára K.

Autor

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2009 3:00 pm    Předmět: Citovat

Dobrý deň. Pani Trpkošova, ospravedlňujem sa za to, že som svoj dotaz neposlala na správnu adresu. Ja som ho umiestnila na forum. Totižto, na stránkach recepty cz cez google som sa dostala, lebo tam nie som odhlásená. Ovšem mám ikonku na displei, a chcela som vyskúšať či mi funguje a tam som sa bez hesla nemohla dostať. Taktosom zistila, že som ho zabudla. Tak som sa na Vás obrátila cez forum, čo sme pri Kovářových aj inokedy využívali. Myslela som si, že to stačí. Teraz už budem vedieť.Medzičasom, som si spomenula na heslo a funguje to.Prosím nemajte mi to za zlé. Krásny deň Klára K.
Lucie Trpkošová

Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2009 2:19 pm    Předmět: Citovat

Klára K. napsal:
Dobrý deň. Pani Trpkošova, ospravedlňujem sa za to, že som svoj dotaz neposlala na správnu adresu. Ja som ho umiestnila na forum. Totižto, na stránkach recepty cz cez google som sa dostala, lebo tam nie som odhlásená. Ovšem mám ikonku na displei, a chcela som vyskúšať či mi funguje a tam som sa bez hesla nemohla dostať. Taktosom zistila, že som ho zabudla. Tak som sa na Vás obrátila cez forum, čo sme pri Kovářových aj inokedy využívali. Myslela som si, že to stačí. Teraz už budem vedieť.Medzičasom, som si spomenula na heslo a funguje to.Prosím nemajte mi to za zlé. Krásny deň Klára K.

Dobrý den, to je v pořádku, nemám Vám to vůbec za zlé. Jen si musím taky zvyknout, jak se Vy čtenáři tady na stránkách chováte a co všechno potřebujete. Takže teď už by se to stávat nemělo. Diskuse totiž kontroluji častěji Smile Přeji pohodový den.
Lucie Trpkošová
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mnezlakova

Kuchař
Kuchař

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 8:22 am    Předmět: Citovat

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,proč mám ,,posunutý obraz,, Shocked na diskuzích?Musím ,,rolovat,, ,abych se dostala na text.Děkuji
Martin Navrkal

Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 8:56 am    Předmět: Citovat

mnezlakova napsal:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,proč mám ,,posunutý obraz,, Shocked na diskuzích?Musím ,,rolovat,, ,abych se dostala na text.Děkuji

Dobrý den,
prosím zkuste nám více popsat jaký je ten problém s "posunutím obrazu". Případně nám zkuste napsat jaký používáte internetový prohlížeč a odkaz na konkrétní diskusi, kde se Vám to stává. Podíváme se na s kolegy a zkusíme zjistit v čem by mohl být problém.
Děkuji
Martin Navrkal
Jarka O.

VIP člen
VIP člen

Věk: 47

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 9:57 am    Předmět: Citovat

mnezlakova napsal:
Dobrý den,

Mám stejný problém, jakmile kliknu na diskuzi, vidím v podstatě prázdnou stránku, musím kus rolovat, než se objeví text
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Navrkal

Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 10:07 am    Předmět: Citovat

Jarka O. napsal:
mnezlakova napsal:
Dobrý den,

Mám stejný problém, jakmile kliknu na diskuzi, vidím v podstatě prázdnou stránku, musím kus rolovat, než se objeví text

Děkuji za upozornění. Problém s posunutím obrazu je v prohlížeči Internet Explorer. Pracujeme na odstranění chyby.
recepty73

Autor

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 11:09 am    Předmět: Citovat

Crying or Very sad ...zase se mi někde ztratil nový recept,... Question Rolling Eyes
Klára K.

Autor

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 3:29 pm    Předmět: Citovat

Jirko, žeby cestou do práce Question Exclamation Question Možno tam, kde si ho posielal majú dovolenku, alebo maródku, počasie tomu napovedá Twisted Evil Crying or Very sad Twisted Evil

Pekný deň, Klára
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra forum.recepty.cz -> moje.recepty.cz Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: