Komentáře k fotkám na fotogalerii
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Pravidla diskusí
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra forum.recepty.cz -> galerie.recepty.cz
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stafl

Autor

Věk: 54

PříspěvekZaslal: po květen 10, 2010 8:57 am    Předmět: Citovat

Klári, nádhewrné fotky, jo je to červenka (jiřička má trochu jiné tělíčko i zbarvení), ale krása, přímo mě jímá česká závist Embarassed Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Google

AdSense

PříspěvekZaslal: po květen 10, 2010 8:57 am    Předmět: Placená reklama, kliknutím na reklamu podpoříte stránky Recepty.cz

Klára K.

Autor

PříspěvekZaslal: po květen 10, 2010 10:50 am    Předmět: Citovat

Ďakujem Laďka, viem, že to nie je tá zlá závisť, Tebe netreba hovoriť čo je stým práce. Práve som prišla zo zahrady, uťahaná jak kôň, pripravovala som záhony na chryzantémy. Poobede idem vysádzať.

Zdravím Ťa páááá. Klára
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stafl

Autor

Věk: 54

PříspěvekZaslal: po květen 10, 2010 12:58 pm    Předmět: Citovat

Klári, jen se neutahej, ať si večer fit na chat Wink Very Happy pááá
recepty73

Autor

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2010 6:24 pm    Předmět: Citovat

Klárko,krásně ti to kvete Laughing Exclamation Tuhle dobu mám nejraději,skalničky se předhánějí........,jen ta tráva by mohla růst pomaleji Rolling Eyes Wink

Pájo,ty máš hezké foto Laughing Laughing Laughing -až jsem se lekl Wink Laughing Exclamation
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2010 7:18 pm    Předmět: Citovat

recepty73 napsal:
Klárko,krásně ti to kvete Laughing Exclamation Tuhle dobu mám nejraději,skalničky se předhánějí........,jen ta tráva by mohla růst pomaleji Rolling Eyes Wink

Pájo,ty máš hezké foto Laughing Laughing Laughing -až jsem se lekl Wink Laughing Exclamation

Laughing Laughing Jirkooo,to byl záměr Exclamation Laughing Laughing Změna je život ne? Laughing Laughing Dej si taky nějaké foto či ptákovinu. Laughing Laughing
Jarka O.

VIP člen
VIP člen

Věk: 47

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2010 7:24 pm    Předmět: Citovat

Pájo, celá Ty Laughing Laughing Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zuzka

Autor

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2010 8:55 am    Předmět: Citovat

Pájo nádherný ošklivý kačátko!!!! Moje nejoblíbenější pohádka z dětství, pořád jsem doufala, že i já se vyklubu v tu nádhernou labuť... a furt nic... Very Happy Very Happy Very Happy
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2010 2:02 pm    Předmět: Citovat

Jarka O. napsal:
Pájo, celá Ty Laughing Laughing Embarassed

Že jo. Laughing Laughing Laughing
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2010 2:10 pm    Předmět: Citovat

Zuzka napsal:
Pájo nádherný ošklivý kačátko!!!! Moje nejoblíbenější pohádka z dětství, pořád jsem doufala, že i já se vyklubu v tu nádhernou labuť... a furt nic... Very Happy Very Happy Very Happy

Zuzi,ale káčátko to neníííííí. Smile))
On by to měl být pštrosík,schovává hlavu,ale fakt těžko to poznat. Laughing Laughing Laughing
Stejně je to jedno,ale se mi tak líbil,ža sem ho sem dala. Laughing Laughing Laughing
Zuzka

Autor

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 10:12 am    Předmět: Citovat

Tak to se pštrosíkovi hluboce omlouvám, že jsem ho urazila Laughing Laughing
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 1:34 pm    Předmět: Citovat

Zuzka napsal:
Tak to se pštrosíkovi hluboce omlouvám, že jsem ho urazila Laughing Laughing

Zuzi,neblázni,já se vůbec neurazila Exclamation Very Happy Beru to s humorem!! Very Happy Káčátko nebo pštros,vždyt je to jedno. Very Happy
Zuzka

Autor

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 1:40 pm    Předmět: Citovat

Pájo to je přesně to, proč nerada komunikuji písemně, protože člověk nevidí mimiku obličeje a neslyšíš tón hlasu, já jsem taky pro každou srandu, já vím, že jsi se neurazila, kvůli takové hlouposti přece... Dělala jsem si legraci.
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 10:39 am    Předmět: Citovat

Zuzka napsal:
Pájo to je přesně to, proč nerada komunikuji písemně, protože člověk nevidí mimiku obličeje a neslyšíš tón hlasu, já jsem taky pro každou srandu, já vím, že jsi se neurazila, kvůli takové hlouposti přece... Dělala jsem si legraci.

Já to tak beru,to je v pořádku. Smile
Je to jak píšeš.Při písemném projevu se někdy jeví příspěvky jinak,než jsou míněny.Co ale naděláme,holt je to riziko. Wink Very Happy
recepty73

Autor

PříspěvekZaslal: ne květen 23, 2010 8:29 pm    Předmět: Citovat

Pájo,já bych buřty klidně sázel Laughing a s tím,že konvalinky voněj hrubě,ale hrubě nesouhlasím Wink Very Happy .Minulý týden jsem kontroloval každému podrážky u bot Shocked ...a nakonec jsem tomu smradu přišel na kloub Laughing
Zuzko,kdo je u vás pánem domu Laughing ?Ten chlupáč se tak tváří Wink Laughing Exclamation . ....na lobelky je zatížená sousedka-krásně jí kvetou v truhlíkách celé léto...
Mirko,u nás byl minulý týden takový fičák,že to rajčata málem nepřežila,snad nebodou příští týden mrazíky-to už by asi neustála Crying or Very sad .
Simčo,po takové večeři většinou dostávám ten správný apetit k jídlu Laughing Laughing Laughing
Klárko,ptáčata už určitě vylétla-viď Question Exclamation Laughing

Laughing Laughing Laughing
Klára K.

Autor

PříspěvekZaslal: ne květen 23, 2010 8:53 pm    Předmět: Citovat

Ano Jirko, už vyleteli a bolo ich šesť a všetky prežili, naša Peginka zdá sa, že stárne, alebo jej chýba partnerka Zoška, s ktorou sa pred viac ako rokom pobily a žial, ona to neprežila. Odvtedy je vo dvore čo sa týka kántrenia pokoj, ona bola asi tá, ktorá velila, mala rada poriadok, vedela kde, kto má svoje teritorium, a bolo mu beda, ak ho opustil a tým porušil druhé.
Už som likvidovala aj hniezdo, myslím, že jedno liahnutie stačí, horšie, že teraz sa zas pokúšajú lastovičky. No uvidíme, tie sú večšie bordelárky.

Zdravím, Klára
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: ne květen 23, 2010 11:44 pm    Předmět: Citovat

Jirko,copak,konvalinky ti nevoní? Very Happy Já to mám tak s afrikány,nesnesu jejich aroma,ale přesto je trpím,protože krááásně kvetou a jsou absolutně nenáročné a vyrostou snad všude.
Teda grilovačka jak se patří,ani ty buřtíky sázet nemusíš.Smile U nás také proběhla,ale fotit jsem nestačila,klasika.Smile

Miru,hadovky už máš parádní,pěkně ti rostou.Letos je to vše nějak déle viď.Oni to ale doženou,víkend byl teploučkej a tak ,pokud se to nějak nepokazí,budem brzy sklízet.
V sobotu v lese ani prašivka, a to proti loňsku jsme měli za sebou už smážu . Sad
Severová Miroslava

Autor

Věk: 55

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 7:03 am    Předmět: Citovat

Pájo, všimla jsem si že už máš 3. album. Asi je to tím, že dáváš fotky nezmenšené, že se Ti to druhé tak rychle zaplnilo. Já zadávám fotky zmenšené a mám už ve svém 2. albu 6. stránku fotek a zatím mám spotřebováno 3 a něco kB ze 150 kB přidělených.Jinak parádní fotečky, chválím Laughing Laughing
Zuzka

Autor

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 8:32 am    Předmět: Citovat

recepty73 napsal:
Zuzko,kdo je u vás pánem domu Laughing ?Ten chlupáč se tak tváří Wink Laughing Exclamation . ....na lobelky je zatížená sousedka-krásně jí kvetou v truhlíkách celé léto...

Jirko, odhalil jsi mě Laughing Laughing u nás opravdu vládnou němé tváře Embarassed Embarassed
Lobelky mám letos poprvé, nadchly mě ty barvičky, vypadají jako malinkaté macešky. Ale v tomhle počasí bez sluníčka mám strach, že nic pořádně nepokvete, všechno se tak jaksi šklíbí, hlavně muškáty. Listy bych mohla rozdávat, ale květů je poskrovnu....
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:11 pm    Předmět: Citovat

Severová Miroslava napsal:
Pájo, všimla jsem si že už máš 3. album. Asi je to tím, že dáváš fotky nezmenšené, že se Ti to druhé tak rychle zaplnilo. Já zadávám fotky zmenšené a mám už ve svém 2. albu 6. stránku fotek a zatím mám spotřebováno 3 a něco kB ze 150 kB přidělených.Jinak parádní fotečky, chválím Laughing Laughing

Very Happy Very Happy Jasně Miru,mám už další album.Nezmenšuji je,rozhodla jsem se ,že to dělat nebudu.Proto se brzy zaplní,ale to mi nevadí.Šetřím čas,kterého mám málo.Radši se věnuji jiným věcem,než zmenšovat fotky na PC. A taky,pokud se chci podívat blíž na fotku ,nelze zvětšit a není nic vidět. Wink Díky,jsem ráda ,že se ti líbí. Very Happy
recepty73

Autor

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 4:34 pm    Předmět: Citovat

Já bych asi taky nezmenšoval (ikdybych to uměl Laughing ),stejně koukáme většinou na nové fotky a když se chceme ,,porochnit,, ve starých,tak to vezmeme z gruntu-od prvního do posledního.Je fakt,že Pája má 4 stránky já snad 14 Question ani nevím,a místa je tam ještě hafo Razz
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 4:43 pm    Předmět: Citovat

No jo,nějak brzy se to zaplnilo no. Laughing Laughing Asi jsou ty fotky hodně hustý. Laughing Laughing Laughing
Severová Miroslava

Autor

Věk: 55

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 8:21 am    Předmět: Citovat

A zdají se Vám Ty moje fotky po zmenšení k nekoukání Question Question Mě se jeví dost velké a ještě,když na ni kliknu zvětší se Wink Wink
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 3:44 pm    Předmět: Citovat

Severová Miroslava napsal:
A zdají se Vám Ty moje fotky po zmenšení k nekoukání Question Question Mě se jeví dost velké a ještě,když na ni kliknu zvětší se Wink Wink

Laughing Laughing Miru,nejde o tvé fotky,ale je to myšleno všeobecně Exclamation Exclamation Tvé jsou OK. Wink Pouze někdy a některou fotku jsem si chtěla zvětšit,ale jde to jen do určité velikosti,proto ta poznámečka. Very Happy
recepty73

Autor

PříspěvekZaslal: po červen 07, 2010 6:11 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata Laughing ,
dal jsem do galerky návrhy slavnostních tabulí spolužáků mé dcery,kteří se připravují na další část praktických závěrečných zkoušek...,myslím,že nám roste šikovná konkurence Wink Laughing
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: po červen 07, 2010 6:51 pm    Předmět: Citovat

Jirko,už jsem se myslela,že takto zdobíš tabule doma. Shocked Já vim,myslet, prd vědět co? Very Happy Taky kam by člověk dal veškeré ubrusy,talíře,ozdoby atd.
Jsou to nádherné práce,to budou mít zkoušky určitě v kapse!!! Wink Very Happy Konkurence je zdravá. Very Happy Very Happy
recepty73

Autor

PříspěvekZaslal: st červen 09, 2010 6:48 pm    Předmět: Citovat

Pája S napsal:
Jirko,už jsem se myslela,že takto zdobíš tabule doma. Shocked Já vim,myslet, prd vědět co? Very Happy Taky kam by člověk dal veškeré ubrusy,talíře,ozdoby atd.
Jsou to nádherné práce,to budou mít zkoušky určitě v kapse!!! Wink Very Happy Konkurence je zdravá. Very Happy Very Happy

...no,řeknu Ti,že to nemaj vůbec jednoduchý Confused ,komise chodila s metrem a v rukavičkách Shocked ,padaly i čtyřky-nechápal jsem Rolling Eyes Crying or Very sad a bylo mi těch mladejch fakt líto.Takovou snahu a peněz do toho dali a ... ,já,se svojí mírumilovnou Wink Laughing povahou bych občas vyletěl jak péro z gauče Twisted Evil .Holka naštěstí dopadla dobře,jelikož měla i nepovinný příručák... ,ale ještě jí čekají další části zkoušky,tak abych to nezakřikl Wink Laughing Shocked
Simča S.

VIP člen
VIP člen

PříspěvekZaslal: st červen 09, 2010 8:40 pm    Předmět: Citovat

Jirko - mohu se zeptat, co studuje dcera? Učební obor uchař - číšník? Nebo 4-leté studium Gastro - číšník, servírka? Nebo nějakou hotelovku? Jaký obor? Zajímá mne to, protože to jsou obory, co se tu u nás na škole taky učí......
Simča
Pája S

Autor

PříspěvekZaslal: st červen 09, 2010 10:01 pm    Předmět: Citovat

recepty73 napsal:
Pája S napsal:

...no,řeknu Ti,že to nemaj vůbec jednoduchý Confused ,komise chodila s metrem a v rukavičkách Shocked ,padaly i čtyřky-nechápal jsem Rolling Eyes Crying or Very sad a bylo mi těch mladejch fakt líto.Takovou snahu a peněz do toho dali a ... ,já,se svojí mírumilovnou Wink Laughing povahou bych občas vyletěl jak péro z gauče Twisted Evil .Holka naštěstí dopadla dobře,jelikož měla i nepovinný příručák... ,ale ještě jí čekají další části zkoušky,tak abych to nezakřikl Wink Laughing Shocked

Jirko,u zkoušek to není nikdy jednoduché!Jsou přísní,ale říká se- těžko na cvičišti,lehko na bojišti.Lehké to ale určitě nemají.Držim palce,uvidíš že to zmákne!!Je vidět ale,že se hodně snažili (překrásné výtvory)a o známkách to neni. Wink Jasně ,že každý chce co nejlepší.Dneska je velká konkurence.Pokud do toho ale dají veškerý um a fantazii,tak ať to dopadne ,jak to dopadne,dobrý pocit z dobře odvedené práce je cennější,než trochu horší známka.Šikovný člověk se neztratí.Stejně viď,už aby to bylo za vámi. Wink Very Happy
recepty73

Autor

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 4:29 pm    Předmět: Citovat

Laughing Razz Laughing
...tak jsem marně hledal fotky z letu balonem Sad ,Laďko???,jsem snad slepej???
...zato Pája s Mirkou mi zvedly mandle s tím nášupem hub Twisted Evil ,pro samé courání jsem se ani do lesa nedostal Rolling Eyes ,....a to sedím od včerejška průběžně u PC a třídím,ukládám,mažu,vkládám....,až mě z toho bolí sedací souprava Wink Very Happy
...no a taky postrádám další přírůstky do alb...Klárko,Terko,Simčo,Zuzko, Crying or Very sad Wink
MirkaSev

Autor

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 7:22 pm    Předmět: Citovat

recepty73 napsal:
Laughing Razz Laughing
...tak jsem marně hledal fotky z letu balonem Sad ,Laďko???,jsem snad slepej???
...zato Pája s Mirkou mi zvedly mandle s tím nášupem hub Twisted Evil ,pro samé courání jsem se ani do lesa nedostal Rolling Eyes ,....a to sedím od včerejška průběžně u PC a třídím,ukládám,mažu,vkládám....,až mě z toho bolí sedací souprava Wink Very Happy
...no a taky postrádám další přírůstky do alb...Klárko,Terko,Simčo,Zuzko, Crying or Very sad Wink
Jiří fotky z letu balonem od Laďky tu nenajdeš, protože prý to sem neumí. Musíš na topky, tam je najdeš Wink :wink:http://www.*****.cz/fotky_galerie_male/14-c-22-7-2010.jpg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra forum.recepty.cz -> galerie.recepty.cz Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Strana 8 z 9

Přejdi na: