| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
stafl
Autor

|
Zaslal: po květen 10, 2010 8:57 am Předmět: |
|
|
Klári, nádhewrné fotky, jo je to červenka (jiřička má trochu jiné tělíčko i zbarvení), ale krása, přímo mě jímá česká závist  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Google
AdSense

|
Zaslal: po květen 10, 2010 8:57 am Předmět: Placená reklama, kliknutím na reklamu podpoříte stránky Recepty.cz |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klára K.
Autor
|
Zaslal: po květen 10, 2010 10:50 am Předmět: |
|
|
Ďakujem Laďka, viem, že to nie je tá zlá závisť, Tebe netreba hovoriť čo je stým práce. Práve som prišla zo zahrady, uťahaná jak kôň, pripravovala som záhony na chryzantémy. Poobede idem vysádzať.
Zdravím Ťa páááá. Klára |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
stafl
Autor

|
Zaslal: po květen 10, 2010 12:58 pm Předmět: |
|
|
Klári, jen se neutahej, ať si večer fit na chat pááá |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: út květen 11, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
Klárko,krásně ti to kvete Tuhle dobu mám nejraději,skalničky se předhánějí........,jen ta tráva by mohla růst pomaleji
Pájo,ty máš hezké foto -až jsem se lekl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: út květen 11, 2010 7:18 pm Předmět: |
|
|
| recepty73 napsal: | Klárko,krásně ti to kvete Tuhle dobu mám nejraději,skalničky se předhánějí........,jen ta tráva by mohla růst pomaleji
Pájo,ty máš hezké foto -až jsem se lekl  |
Jirkooo,to byl záměr Změna je život ne? Dej si taky nějaké foto či ptákovinu.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarka O.
VIP člen

Založen: 16.10.2007 Věk: 47 Příspěvky: 484 Bydliště: Pelhřimov
|
Zaslal: út květen 11, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
Pájo, celá Ty  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka
Autor

|
Zaslal: st květen 12, 2010 8:55 am Předmět: |
|
|
Pájo nádherný ošklivý kačátko!!!! Moje nejoblíbenější pohádka z dětství, pořád jsem doufala, že i já se vyklubu v tu nádhernou labuť... a furt nic...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: st květen 12, 2010 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Jarka O. napsal: | Pájo, celá Ty  |
Že jo.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: st květen 12, 2010 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Zuzka napsal: | Pájo nádherný ošklivý kačátko!!!! Moje nejoblíbenější pohádka z dětství, pořád jsem doufala, že i já se vyklubu v tu nádhernou labuť... a furt nic...  |
Zuzi,ale káčátko to neníííííí. ))
On by to měl být pštrosík,schovává hlavu,ale fakt těžko to poznat.
Stejně je to jedno,ale se mi tak líbil,ža sem ho sem dala.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka
Autor

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 10:12 am Předmět: |
|
|
Tak to se pštrosíkovi hluboce omlouvám, že jsem ho urazila  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Zuzka napsal: | Tak to se pštrosíkovi hluboce omlouvám, že jsem ho urazila  |
Zuzi,neblázni,já se vůbec neurazila Beru to s humorem!! Káčátko nebo pštros,vždyt je to jedno.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka
Autor

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Pájo to je přesně to, proč nerada komunikuji písemně, protože člověk nevidí mimiku obličeje a neslyšíš tón hlasu, já jsem taky pro každou srandu, já vím, že jsi se neurazila, kvůli takové hlouposti přece... Dělala jsem si legraci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: pá květen 14, 2010 10:39 am Předmět: |
|
|
| Zuzka napsal: | | Pájo to je přesně to, proč nerada komunikuji písemně, protože člověk nevidí mimiku obličeje a neslyšíš tón hlasu, já jsem taky pro každou srandu, já vím, že jsi se neurazila, kvůli takové hlouposti přece... Dělala jsem si legraci. |
Já to tak beru,to je v pořádku.
Je to jak píšeš.Při písemném projevu se někdy jeví příspěvky jinak,než jsou míněny.Co ale naděláme,holt je to riziko.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
Pájo,já bych buřty klidně sázel a s tím,že konvalinky voněj hrubě,ale hrubě nesouhlasím .Minulý týden jsem kontroloval každému podrážky u bot ...a nakonec jsem tomu smradu přišel na kloub
Zuzko,kdo je u vás pánem domu ?Ten chlupáč se tak tváří . ....na lobelky je zatížená sousedka-krásně jí kvetou v truhlíkách celé léto...
Mirko,u nás byl minulý týden takový fičák,že to rajčata málem nepřežila,snad nebodou příští týden mrazíky-to už by asi neustála .
Simčo,po takové večeři většinou dostávám ten správný apetit k jídlu
Klárko,ptáčata už určitě vylétla-viď
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klára K.
Autor
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
Ano Jirko, už vyleteli a bolo ich šesť a všetky prežili, naša Peginka zdá sa, že stárne, alebo jej chýba partnerka Zoška, s ktorou sa pred viac ako rokom pobily a žial, ona to neprežila. Odvtedy je vo dvore čo sa týka kántrenia pokoj, ona bola asi tá, ktorá velila, mala rada poriadok, vedela kde, kto má svoje teritorium, a bolo mu beda, ak ho opustil a tým porušil druhé.
Už som likvidovala aj hniezdo, myslím, že jedno liahnutie stačí, horšie, že teraz sa zas pokúšajú lastovičky. No uvidíme, tie sú večšie bordelárky.
Zdravím, Klára |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 11:44 pm Předmět: |
|
|
Jirko,copak,konvalinky ti nevoní? Já to mám tak s afrikány,nesnesu jejich aroma,ale přesto je trpím,protože krááásně kvetou a jsou absolutně nenáročné a vyrostou snad všude.
Teda grilovačka jak se patří,ani ty buřtíky sázet nemusíš. U nás také proběhla,ale fotit jsem nestačila,klasika.
Miru,hadovky už máš parádní,pěkně ti rostou.Letos je to vše nějak déle viď.Oni to ale doženou,víkend byl teploučkej a tak ,pokud se to nějak nepokazí,budem brzy sklízet.
V sobotu v lese ani prašivka, a to proti loňsku jsme měli za sebou už smážu .  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Severová Miroslava
Autor

Založen: 21.1.2009 Věk: 55 Příspěvky: 489 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: po květen 31, 2010 7:03 am Předmět: |
|
|
Pájo, všimla jsem si že už máš 3. album. Asi je to tím, že dáváš fotky nezmenšené, že se Ti to druhé tak rychle zaplnilo. Já zadávám fotky zmenšené a mám už ve svém 2. albu 6. stránku fotek a zatím mám spotřebováno 3 a něco kB ze 150 kB přidělených.Jinak parádní fotečky, chválím  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka
Autor

|
Zaslal: po květen 31, 2010 8:32 am Předmět: |
|
|
| recepty73 napsal: | Zuzko,kdo je u vás pánem domu ?Ten chlupáč se tak tváří . ....na lobelky je zatížená sousedka-krásně jí kvetou v truhlíkách celé léto... |
Jirko, odhalil jsi mě u nás opravdu vládnou němé tváře
Lobelky mám letos poprvé, nadchly mě ty barvičky, vypadají jako malinkaté macešky. Ale v tomhle počasí bez sluníčka mám strach, že nic pořádně nepokvete, všechno se tak jaksi šklíbí, hlavně muškáty. Listy bych mohla rozdávat, ale květů je poskrovnu.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: po květen 31, 2010 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Severová Miroslava napsal: | Pájo, všimla jsem si že už máš 3. album. Asi je to tím, že dáváš fotky nezmenšené, že se Ti to druhé tak rychle zaplnilo. Já zadávám fotky zmenšené a mám už ve svém 2. albu 6. stránku fotek a zatím mám spotřebováno 3 a něco kB ze 150 kB přidělených.Jinak parádní fotečky, chválím  |
Jasně Miru,mám už další album.Nezmenšuji je,rozhodla jsem se ,že to dělat nebudu.Proto se brzy zaplní,ale to mi nevadí.Šetřím čas,kterého mám málo.Radši se věnuji jiným věcem,než zmenšovat fotky na PC. A taky,pokud se chci podívat blíž na fotku ,nelze zvětšit a není nic vidět. Díky,jsem ráda ,že se ti líbí.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: út červen 01, 2010 4:34 pm Předmět: |
|
|
Já bych asi taky nezmenšoval (ikdybych to uměl ),stejně koukáme většinou na nové fotky a když se chceme ,,porochnit,, ve starých,tak to vezmeme z gruntu-od prvního do posledního.Je fakt,že Pája má 4 stránky já snad 14 ani nevím,a místa je tam ještě hafo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: út červen 01, 2010 4:43 pm Předmět: |
|
|
No jo,nějak brzy se to zaplnilo no. Asi jsou ty fotky hodně hustý.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Severová Miroslava
Autor

Založen: 21.1.2009 Věk: 55 Příspěvky: 489 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: st červen 02, 2010 8:21 am Předmět: |
|
|
A zdají se Vám Ty moje fotky po zmenšení k nekoukání Mě se jeví dost velké a ještě,když na ni kliknu zvětší se  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: st červen 02, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Severová Miroslava napsal: | A zdají se Vám Ty moje fotky po zmenšení k nekoukání Mě se jeví dost velké a ještě,když na ni kliknu zvětší se  |
Miru,nejde o tvé fotky,ale je to myšleno všeobecně Tvé jsou OK. Pouze někdy a některou fotku jsem si chtěla zvětšit,ale jde to jen do určité velikosti,proto ta poznámečka.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: po červen 07, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata ,
dal jsem do galerky návrhy slavnostních tabulí spolužáků mé dcery,kteří se připravují na další část praktických závěrečných zkoušek...,myslím,že nám roste šikovná konkurence  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: po červen 07, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
Jirko,už jsem se myslela,že takto zdobíš tabule doma. Já vim,myslet, prd vědět co? Taky kam by člověk dal veškeré ubrusy,talíře,ozdoby atd.
Jsou to nádherné práce,to budou mít zkoušky určitě v kapse!!! Konkurence je zdravá.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: st červen 09, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Pája S napsal: | Jirko,už jsem se myslela,že takto zdobíš tabule doma. Já vim,myslet, prd vědět co? Taky kam by člověk dal veškeré ubrusy,talíře,ozdoby atd.
Jsou to nádherné práce,to budou mít zkoušky určitě v kapse!!! Konkurence je zdravá.  |
...no,řeknu Ti,že to nemaj vůbec jednoduchý ,komise chodila s metrem a v rukavičkách ,padaly i čtyřky-nechápal jsem a bylo mi těch mladejch fakt líto.Takovou snahu a peněz do toho dali a ... ,já,se svojí mírumilovnou povahou bych občas vyletěl jak péro z gauče .Holka naštěstí dopadla dobře,jelikož měla i nepovinný příručák... ,ale ještě jí čekají další části zkoušky,tak abych to nezakřikl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: st červen 09, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
Jirko - mohu se zeptat, co studuje dcera? Učební obor uchař - číšník? Nebo 4-leté studium Gastro - číšník, servírka? Nebo nějakou hotelovku? Jaký obor? Zajímá mne to, protože to jsou obory, co se tu u nás na škole taky učí......
Simča |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pája S
Autor

|
Zaslal: st červen 09, 2010 10:01 pm Předmět: |
|
|
| recepty73 napsal: | | Pája S napsal: | Jirko,už jsem se myslela,že takto zdobíš tabule doma. Já vim,myslet, prd vědět co? Taky kam by člověk dal veškeré ubrusy,talíře,ozdoby atd.
Jsou to nádherné práce,to budou mít zkoušky určitě v kapse!!! Konkurence je zdravá.  |
...no,řeknu Ti,že to nemaj vůbec jednoduchý ,komise chodila s metrem a v rukavičkách ,padaly i čtyřky-nechápal jsem a bylo mi těch mladejch fakt líto.Takovou snahu a peněz do toho dali a ... ,já,se svojí mírumilovnou povahou bych občas vyletěl jak péro z gauče .Holka naštěstí dopadla dobře,jelikož měla i nepovinný příručák... ,ale ještě jí čekají další části zkoušky,tak abych to nezakřikl  |
Jirko,u zkoušek to není nikdy jednoduché!Jsou přísní,ale říká se- těžko na cvičišti,lehko na bojišti.Lehké to ale určitě nemají.Držim palce,uvidíš že to zmákne!!Je vidět ale,že se hodně snažili (překrásné výtvory)a o známkách to neni. Jasně ,že každý chce co nejlepší.Dneska je velká konkurence.Pokud do toho ale dají veškerý um a fantazii,tak ať to dopadne ,jak to dopadne,dobrý pocit z dobře odvedené práce je cennější,než trochu horší známka.Šikovný člověk se neztratí.Stejně viď,už aby to bylo za vámi.  _________________ Zdravím a krásný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
...tak jsem marně hledal fotky z letu balonem ,Laďko???,jsem snad slepej???
...zato Pája s Mirkou mi zvedly mandle s tím nášupem hub ,pro samé courání jsem se ani do lesa nedostal ,....a to sedím od včerejška průběžně u PC a třídím,ukládám,mažu,vkládám....,až mě z toho bolí sedací souprava
...no a taky postrádám další přírůstky do alb...Klárko,Terko,Simčo,Zuzko,  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MirkaSev
Autor

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
| recepty73 napsal: |
...tak jsem marně hledal fotky z letu balonem ,Laďko???,jsem snad slepej???
...zato Pája s Mirkou mi zvedly mandle s tím nášupem hub ,pro samé courání jsem se ani do lesa nedostal ,....a to sedím od včerejška průběžně u PC a třídím,ukládám,mažu,vkládám....,až mě z toho bolí sedací souprava
...no a taky postrádám další přírůstky do alb...Klárko,Terko,Simčo,Zuzko,  | Jiří fotky z letu balonem od Laďky tu nenajdeš, protože prý to sem neumí. Musíš na topky, tam je najdeš :wink:http://www.*****.cz/fotky_galerie_male/14-c-22-7-2010.jpg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|