| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
raduna
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 8:39 am Předmět: listové těsto ze sádla |
|
|
Má někdo. recept na listové těsto z vepř.vnitřního sádla,nebo na jiné zpracování ,sádlo mém v syrovém stavu- Děkuji RADUNA _________________ raduna horká |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Google
AdSense

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 8:39 am Předmět: Placená reklama, kliknutím na reklamu podpoříte stránky Recepty.cz |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mnezlakova
Kuchař

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 11:05 am Předmět: Re: listové těsto ze sádla |
|
|
| raduna napsal: | | Má někdo. recept na listové těsto z vepř.vnitřního sádla,nebo na jiné zpracování ,sádlo mém v syrovém stavu- Děkuji RADUNA |
Vnitřní vepřové sádlo se kdysi používalo do kynutých těst místo másla.Samozřejmě po vyškvaření.Já ho používám dodnes,tedy pokud je k mání a je ho nadbytek.Po vyškvaření ze škvarek dělám i placky,koláče,sladké pečivo a podobně.Vůni to neovlivní(jestli vám jde o toto).
Jako hlavní použití vnitřního sádla dle starších a zkušenějších vidím v přípravě mastí-mohu jen doporučit!např.měsíčková,... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klára K.
Autor
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 11:21 am Předmět: |
|
|
Raduna, vložila som sem recept na Sádlovníky z bravčového sádla. Je tam celý postup, ako spracovať sádl, tak aby sa cesto mohlo používať aj po zmrazení. Nech sa Ti darí a daj vedieť.
Zdravím Klára.
p.s. recept je v nových, teraz som ho tam vložila |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: po duben 05, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
Děvčata,jak u Vás říkáte polévce z drůbežích(např.krůtích) krků,koster...zahuštěnou jíškou s játrovými knedlíčky?
My kaldon ,ale v receptech jsem ho (jí ) nikde neviděl(nebo jsem slepej )
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: po duben 05, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
,tak jsem slepej a je tu pod názvem ,,Kaldoun,, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
stafl
Autor

|
Zaslal: po duben 05, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
Jirko, jo občas prostě ani brýle nestačí. Ale nezapomeň, že jakmile to znáš pod trochu jiným názvem, tak se to hledá blbě. Tady by pomohlo lepší hledání podle ingrediencí a to tu zrovna moc nefunguje. Někdy mi to vyjde, někdy ne, i když vím na 100 % že to tu je.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bombastic.1
Kuchař

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Opravdu vnitřní sádlo se dává do buchet,já dávám vždy do buchet sádlo alespoň lžíci.Jinak při zabijačkách se vnitřní sádlo vyškvařilo,škvarky kolibkami rozdrtilo a přidávalo se to do krup.Dáí se používat i pod guláše.Moje babička i maminka ho používala na běžné vaření pod guláše atd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|