| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarka O.
VIP člen

Založen: 16.10.2007 Věk: 47 Příspěvky: 484 Bydliště: Pelhřimov
|
Zaslal: st leden 14, 2009 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | Ve čtvrtek nemohu, mám odpoledne + noční. .... Nebudete tam někdo dnes? Mám do 20:00, tak 20:10 budu doma....
S. |
Mně odpadl patchwork , tak snad ano  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Google
AdSense

|
Zaslal: st leden 14, 2009 12:20 pm Předmět: Placená reklama, kliknutím na reklamu podpoříte stránky Recepty.cz |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
iNDYCZ
VIP člen

Založen: 9.10.2007 Věk: 34 Příspěvky: 331 Bydliště: Rajhradice
|
Zaslal: st leden 14, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | Ve čtvrtek nemohu, mám odpoledne + noční. .... Nebudete tam někdo dnes? Mám do 20:00, tak 20:10 budu doma....
S. |
Zkusim se tam ukazat  _________________ Zdeněk Kovář
e-mail: indy@indy.cz
www: www.indy.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
J.Tereza
VIP člen

|
Zaslal: st leden 14, 2009 1:36 pm Předmět: |
|
|
S. |
Simčo môžem  _________________ Tereza |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lehka Zdena
Začátečník
|
Zaslal: st leden 14, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
já taky přijdu, jestli smím
taky až po osmé, tak do čtvrt na deset, pak musím vařit pro odpoledněpracujícího  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
iNDYCZ
VIP člen

|
Zaslal: pá leden 16, 2009 8:14 pm Předmět: chat vecer |
|
|
| Lehka Zdena napsal: | já taky přijdu, jestli smím
taky až po osmé, tak do čtvrt na deset, pak musím vařit pro odpoledněpracujícího  |
Ted jsme na chatu 3, kdo se prida?  _________________ Zdeněk Kovář
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: so leden 17, 2009 4:40 pm Předmět: |
|
|
Lidičkové, kde jste kdo? Jsme na chatu a je bezvadnej - pojďte se kouknout!!!!! _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladia
VIP člen

|
Zaslal: so leden 17, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Simča S. napsal: | | Lidičkové, kde jste kdo? Jsme na chatu a je bezvadnej - pojďte se kouknout!!!!! |
Tak dneska jsme chatovali (známé tváře nezklamaly) v podstatě celý den a bylo to super, fotečky, vtípky přidejte se, nekoušeme  _________________ Lada |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: ne leden 18, 2009 10:52 pm Předmět: |
|
|
Hurá hurá, dnes nás tam bylo snad ještě víc... ale postupně  _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
iNDYCZ
VIP člen

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 2:54 pm Předmět: Chat kdy? |
|
|
| Simča S. napsal: | Hurá hurá, dnes nás tam bylo snad ještě víc... ale postupně  |
Obecne se da rici, ze pres den se pripojuji uzivatele narazove, pokud si chcete slusne pokecat s ostatnimi, doporucuji zkusit to od 19:30 hod., kdy je nejvetsi sance, ze tam na nekoho narazite.
Nicmene, klidne si domluvite jiny cas, kdy vam vyhovuje se sejit na chatu  _________________ Zdeněk Kovář
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: út únor 24, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
Dnes mám noční, ale pokud máte někdo čas zítra, tak přijdu okolo 20:15 z práce a mohla bych.... Budu nakukovat a už teď se těším, koho "uvidím". Po týdenní nepřítomnosti (u nás byly jarní prázdniny) se už teď těším na ZÍTŘEK!!!!!!  _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
stafl
Autor

|
Zaslal: út únor 24, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
Simčo, tak doufám, že se zítra uvidíme, dneska jsme se všechny nááádherně míjely - když tak se uvidíme, aspoň doufám ......  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
Tak už jsem písla na chat, že tam budu tak za hodinu, tak to ještě "hodím" sem.... Tak kdo byste měli čas dnes po 8 večer, přidejte se!!!!
Simča _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Severová Miroslava
Autor

Založen: 21.1.2009 Věk: 55 Příspěvky: 489 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: út duben 13, 2010 7:29 am Předmět: |
|
|
Včera jsme si dobře popovídali Teda to je můj názor. Akorát mám jednu připomínku k Jiřímu Až budeš příště odcházet, nejdříve nás upozorni, že chceš odejít a nech nám nějakou minutku ať se s Tebou rozloučíme. Včera jsi tak rychle utekl, že jsme ani nestačili zareagovat A nebo já jsem tak pomalá Nevím  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
stafl
Autor

|
Zaslal: út duben 13, 2010 11:23 am Předmět: |
|
|
Miru, Jirka ale asi potřeboval odejít a tušil, že by se zas s náma zakecal... znáš to , ale jinak souhlas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simča S.
VIP člen

|
Zaslal: út duben 13, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
Miru, však víš... "Když musíš, tak musíš"  _________________ Všechny zdravím
Simča S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
recepty73
Autor
|
Zaslal: út duben 13, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Severová Miroslava napsal: | Včera jsme si dobře popovídali Teda to je můj názor. Akorát mám jednu připomínku k Jiřímu Až budeš příště odcházet, nejdříve nás upozorni, že chceš odejít a nech nám nějakou minutku ať se s Tebou rozloučíme. Včera jsi tak rychle utekl, že jsme ani nestačili zareagovat A nebo já jsem tak pomalá Nevím  |
No toto
Já jsem říkal(psal),že jsem si s tou tvojí večeří jen rozdráždil žaludek-když mi to skoro všechno zblajzli ,a že se jdu najíst....,pak jsme ještě řešili zahrádky,malování....a pak už jsem to fakt musel utnout ,můj žaludek by přebručel i televizi -ale loučil jsem se s Váma i pusu jsem vám poslal na dobrou noc ,tak nepruď -nemáš mi posílat tak žravé recepty  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Severová Miroslava
Autor

Založen: 21.1.2009 Věk: 55 Příspěvky: 489 Bydliště: Hradec Králové
|
Zaslal: st duben 14, 2010 8:36 am Předmět: |
|
|
| recepty73 napsal: | | Severová Miroslava napsal: | Včera jsme si dobře popovídali Teda to je můj názor. Akorát mám jednu připomínku k Jiřímu Až budeš příště odcházet, nejdříve nás upozorni, že chceš odejít a nech nám nějakou minutku ať se s Tebou rozloučíme. Včera jsi tak rychle utekl, že jsme ani nestačili zareagovat A nebo já jsem tak pomalá Nevím  |
No toto
Já jsem říkal(psal),že jsem si s tou tvojí večeří jen rozdráždil žaludek-když mi to skoro všechno zblajzli ,a že se jdu najíst....,pak jsme ještě řešili zahrádky,malování....a pak už jsem to fakt musel utnout ,můj žaludek by přebručel i televizi -ale loučil jsem se s Váma i pusu jsem vám poslal na dobrou noc ,tak nepruď -nemáš mi posílat tak žravé recepty  |
Tak dobře Jiříku, já to beru ale příště prosím opravdu pomaleji jo To víš jsem už starší paní  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|